Bord&meer

Bord&meer

Unieke winkel en webshop gevestigd in Utrecht met vintage, design, woonaccessoires, cadeaus, duurzame lokale producten, creatieve workshops, unieke handgemaakte producten, wandbordjes en alles om je borden te presenteren en op te hangen.
De zekerheden van https://bordenmeer.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als klein meisje altijd gedroomd over een eigen winkel. Naast mijn fulltime baan jarenlang mijn webshop gerund om uiteindelijk mijn doel te behalen. Mijn winkel in Utrecht is geopend in oktober 2018 en al velen klanten heb ik mogen voorzien van iets moois in hun interieur. Naast het maken van eigen wandborden, geven we ook interieuradvies en werken we samen met lokale ondernemers. Al onze producten zijn duurzaam en we proberen zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu. Wij zijn uniek en proberen dit in onze winkel ook uit te stralen door persoonlijk contact en net het stapje extra voor de klant.


Bekijk Manifest