Ikdraag.nl

Ikdraag.nl

Specialist in dragen! Draagdoeken en draagzakken voor je baby, peuter of kleuter, draagjassen en draagcovers om je baby warm te houden tijdens het dragen, en allerlei accessoires voor je draagzak of draagdoek.
draagzak ringsling
De zekerheden van https://www.ikdraag.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds 2011 ben ik draagconsulent, en al snel kwam daar ook de vraag naar draagdoeken en draagzakken bij. Daaruit is Ikdraag.nl geboren! Omdat ik zelf moeder ben, en mijn kinderen veel gedragen heb, weet ik hoe fijn het is om je doek of draagzak snel in huis te hebben. En vanuit mijn werk als draagconsulent (en trainer van zorgprofessionals) vind ik het heel belangrijk dat je je zeker voelt over het dragen van je baby of oudere kind. Als je kindje goed zit, zit dat voor jou ook wel zo lekker. Daarom krijg je van mij ook na aankoop nog gewoon advies over het dragen, als je dat wilt.


Bekijk Manifest