Mollius Waterontharders

Mollius Waterontharders

Mollius levert compacte en no-nonsense waterontharders. Alle modellen worden gekenmerkt door hun eenvoudige bediening en scherpe prijs.
De Mollius waterontharders zijn één van de voordeligste op de markt en worden gekenmerkt door een uitstekende betrouwbaarheid.
De zekerheden van https://www.mollius.eu

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mollius is ontstaan uit de vraag die wij kregen vanuit de markt voor betaalbare ontharders.

Van oudsher leveren wij waterzuiveringsapparatuur voor en aan de scheepvaart. Onze klanten vroegen steeds vaker of wij ook ontharders "voor aan de wal" konden leveren.

Op de vraag waarom zij die niet bij een van de bestaande leveranciers voor ontharders bestelden, kregen wij steevast hetzelfde antwoord te horen: "de prijzen die deze leveranciers vragen zijn buitensporig hoog, zeker in vergelijking met de professionele apparatuur die wij aan boord gebruiken".

We zijn daarom op zoek gegaan naar betaalbare, degelijke en eenvoudig te installeren en te b


Bekijk Manifest