DS Workwear
DS Workwear bied een compleet assortiment werkkleding en bedrijfskleding van diverse topmerken.
Kwalitatieve functionele bedrijfskleding voor een groot aantal beroepsgroepen zoals; bouw, installatie, industrie, transport, keuken en restaurant. Onze werkkleding is leverbaar in een groot kleuren palet, om zo perfect aan te sluiten bij elke huisstijl! Het assortiment bestaat uit een compleet pakket bedrijfskleding, van onder andere; werkbroeken, sweaters, poloshirts, werkjassen en regenkleding.
Onze werkkleding kan volledig bedrukt of geborduurd geleverd worden met logo of bedrijfsnaam van uw onderneming, deze service is uiteraard ook beschikbaar bij kleinere bestellingen voor ZZP en MKB!
De zekerheden van https://projob-workwear.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest