Dashcams.eu

Dashcams.eu

Dashcams.eu is sinds 2013 actief op de markt van dashcams. Dashcams.eu is één van de eerste aanbieders van dashcams in Nederland en heeft hierdoor veel ervaring opgebouwd in de dashboardcamera markt.

Dashcams.eu is dé specialist in BlackVue dashcams voor zowel particuliere als de zakelijke markt. We zijn gespecialiseerd in dashcams, accessoires en inbouwservice voor je dashboardcamera. Wij verkopen het high-end merk BlackVue. Verschillende camera’s van dit merk zijn meermaals bekroond met prestigieuze prijzen. Dashcams richt zich volledig op het bieden van kwalitatief hoogstaande dashboardcamera producten en het bieden van excellente service.
Dashcams Inbouwservice Accessoires
De zekerheden van https://www.dashcams.eu/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.