Zeepengeurboetiek

Zeepengeurboetiek

Kwaliteit staat bij de zeepengeurboetiek voorop! ons assortiment is dan ook met zorg voor u samengesteld. De soms heldere, pittige, frisse, zoete geur doen u bijna vergeten dat het zepen zijn.
De zekerheden van https://zeepengeurboetiek.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wie zijn nou eigenlijk de ware gezichten achter de Zeep en Geur boetiek? Het begon dus zo….

In 2012 hadden wij een winkel van 100m2 in het Drentse dorpje Norg. Met alleen maar zepen en woon accessoires. Helaas hebben we dit met pijn in ons hart uiteindelijk moeten stoppen wegens omstandigheden.

Begin 2020 hadden moeder en dochter weer het idee om alles weer op te pakken maar dan in een vorm van een webshop. De liefde voor Frankrijk en de zepen bleef in een hoekje naar ons roepen… Zodoende hebben wij een nieuwe website gemaakt en hebben wij weer heerlijke frisse nieuwe zepen ingekocht.


Bekijk Manifest