Paper Surprise Dolls

Paper Surprise Dolls

Wij zijn Paper Surprise, een creatieve speelgoedontwikkelaar, gevestigd in Nederland. Wij maken hoogwaardig speelgoed om mee te spelen en te verzamelen, gemaakt van magnetisch papier.

Bij Paper Surprise geloven we dat kinderen de beste uitvinders, makers en curators zijn wanneer het over speelgoed gaat. Onze eerste speelgoedlijn, de Paper Surprise Dolls zijn ontstaan uit ideeën en schetsen van kinderen. Ons doel is om kinderen te inspireren, kinderen plezier te geven en te zorgen voor verbinding in de wereld met onze magneetpoppen en actiefiguren.

Stap voor stap zullen we proberen een nieuwe wereld te creëren (Paper Surprise World) met eindeloze mogelijkheden, waarin onze poppen en actiefiguren centraal staan.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.