Ervesto
Wij hebben een webshop die vooral moderne en industriële meubels en interieur artikelen verkoopt. Hierbij gaan wij voor hoge kwaliteit meubelen en een goede service. Klanten kunnen ook altijd vragen stellen om persoonlijk advies te krijgen voor producten. Naast onze webshop verkopen wij ook op bol.com voor handige en leuke producten. De producten die wij op bol.com verkopen kunnen als interieur accessoires worden gezien.

https://www.bol.com/nl/v/overdeverkoper/1521413/index.html?offerId=#seller_overview
De zekerheden van https://ervesto.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.