EasyAuti
Pictogrammen en planborden voor meer structuur en duidelijkheid voor jouw kind met autisme.
pictogrammen
De zekerheden van https://www.easyauti.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

EasyAuti is eind 2020 opgericht door mij, Floor, omdat ik graag iets wil betekenen voor andere ouders. Als moeder van 2 jongens met ASS en ADHD heb ik ervaren dat dagelijkse dingen voor sommige kinderen niet vanzelfsprekend zijn. Ik stond met mijn gezin voor uitdagingen, waarbij telkens weer een nieuwe zoektocht nodig was om tot een passende oplossing te komen. Professionals geven goede hulp, maar praktische tips die helpen bij het dagelijks leven ontbreekt vaak waardoor veel ouders het gevoel hebben zelf het wiel te moeten uitvinden. Daar breng ik met EasyAuti verandering in! Ècht helpen is mijn doel.


Bekijk Manifest