Amazingwardrobeoutletstore

Amazingwardrobeoutletstore

De outlet store van Amazing Wardrobe
Hier vind je vorige collecties , laatste stuks maar ook koopjes die speciaal ingekocht worden voor de outlet shop.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

We Sell love

Amazing Wardrobe staat voor de ultieme online aankoop ervaring. Al onze stuks zijn stuk voor stuk geselecteerd en nagekeken op staat en echtheid . Niet mooi en het komt er niet in ! We zijn gestart met pre-loved designer handbags maar inmiddels hebben we ook een heel nieuw aanbod . Sinds kort bieden we ook trendy kleding aan voor dames, heren en kids. Ook lingerie en Happy socks zitten nu in ons gamma. Alles om er Amazing uit te zien ! Elk pakje groot of klein gaat gevuld met liefde en ingepakt met zorg de deur uit om onze klanten zo de shop ervaring te geven die ze verdienen . We sell love !


Bekijk Manifest