De Zwembadmannetjes

De Zwembadmannetjes

De Zwembadmannetjes zijn de zwembadspecialisten van Nederland. Alles draait bij hun om zwembaden, zwembadaccessoires en zwembadonderhoud.

Een zwembad aanschaffen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij ons vind je enkel de beste zwembaden per categorie.

Ook het onderhouden van je zwembadwater wordt door de Zwembadmannetjes een eitje. Ze bieden innovatieve systemen zoals Symply Genius zodat jij zorgeloos kan genieten van je zwembad.

Ook houden ze het lekker persoonlijk. Neem je contact met ons op, dan doen we dat graag telefonisch.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.