The Style-bar

The Style-bar

The Style-bar is de webshop voor prachtige juwelen, bijzondere gifts en sfeervolle woondecoratie voor jezelf of om als cadeau te doen. Wij staan steeds paraat om jullie de service te geven zoals een fysieke winkel. Heb je vragen of kan je niet kiezen? contacteer ons en wij helpen je graag verder.
De zekerheden van https://www.thestylebar.be
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Wendy De Maayer, 47 jaar en moeder van een geweldige dochter Kaylee. Na 10 jaar shopmanager te zijn in een deco-winkel en meer dan 15 jaar vertegenwoordigster van decoratie-artikelen brand nog altijd het verlangen om zelf een winkel te beginnen. Natuurlijk is het dit jaar niet ideaal om te starten met een fysieke shop en daarom kies ik dus voor deze webwinkel. Dit wil niet zeggen dat ik niet dezelfde service wil bieden. Als je graag iemand wilt verrassen met een cadeau van The Style-bar dan verpakken wij dit met veel liefde in. Ook geven we graag advies als je twijfelt over jouw keuze. Kortom, we zijn er voor je!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.