Zera Koffie
De koffiebranderij  Zera is ontstaan uit een passie voor koffie en interesse in de hele keten van de koffie productie.

De verbindende eigenschappen van koffie zie je over de hele wereld, van de productieketen tot het samen een overheerlijk kopje koffie drinken.

De koffiebrander is van huis uit psychiater.

Met een kwinkslag wil de psychiater koffiebrander van Zera koffie de diepste ziel van de koffie blootleggen. 

Net als in de metamorfose die plaatsvindt bij de ontwikkeling van zaadje naar koffieboon ondersteunt een psychiater een verandertraject bij mensen die hulp vragen.

ZERA koffie is een ambachtelijke koffiebranderij met een duidelijke missie om lekkere en eerlijke koffie te maken.

De branderij is gevestigd in een schuur in een romantische tuin met een moestuin, een kas en kippen  in een dorp vlakbij Rotterdam.

De simpele opzet van onze webshop weerspiegelt onze bedoeling om op eenvoudige wijze een top kwaliteit koffie te maken waar jullie van kunnen genieten en blij van worden.

Contact adres: Dit is geen bezoekadres.

Raadhuislaan 38

3271 BT in Mijnsheerenland

KVK: 24453752

BTW nummer: NL 001209621B85
De zekerheden van https://www.zerakoffie.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.