Jambelles.nl

Jambelles.nl

Brede collectie Beenmode, Ondermode en Nachtmode van de betere merken, zoals Falke, Calvin Klein, Mey, Muchachomalo ,Schiesser, Wolford, Dore Dore. Ook brede collectie Happy Socks.
Tevens verkrijgbaar in onze winkels in Gouda en Den Haag.
sokken panty ondergoed
De zekerheden van https://jambelles.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Jambelles been- nacht en ondermode, is een échte speciaalzaak waar alles draait om persoonlijke service en eerlijk advies. Als sinds 1979 adviseren wij onze klanten die uw outfit optimaal tot zijn recht laten komen. Onze enthousiaste medewerkers - samen meer dan 125 jaar ervaring - helpen u met het maken van de juiste keuze uit onze brede collectie.Wij vernieuwen ons assortiment elk seizoen met producten die aansluiten bij de laatste modetrends.Ook hebben we een uitgebreide vaste basiscollectie met uitsluitend kwaliteitsmerken.Een mooi uiterlijk begint met een goed zittende basis.U bent van harte welkom voor een persoonlijk en eerlijk advies.


Bekijk Manifest