Amuzzi
Amuzzi is een verhaal dat eigenlijk meer dan 30 jaar geleden is begonnen en uitgroeide tot grootste onafhankelijke videotheekketen van de Benelux.

Oorspronkelijk videotheek in hart en nieren zijn we gaan diversifiëren en uitbreiden naar een “total entertainment store”. We bieden het meest complete aanbod van films, games en duizenden aanverwante producten die thuishoren in de sfeer van entertainment @ home.

We maken nu steeds een sport van onze producten aan te bieden aan scherpe concurrentiële prijzen.

We zijn een online en offline specialist in films, series, games, collectables, en zo veel meer.

Amuzzi geniet een uitgebreide knowhow en productkennis en heeft over de vele jaren heen een beschikbare stock opgebouwd van meer dan honderdduizend films, games en collectables, waarvan vele items niet meer verkrijgbaar zijn op de reguliere markt.

Ons verdeelcentrum bevindt zich in onze megastore te Gent (België), waar we dagelijks bereikbaar zijn.
De zekerheden van https://www.amuzzi.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.