Siepdesign
Siepdesign is een online kinderwinkel. Je koopt hier de leukste wieg- en ledikantdekentjes en accessoires, alles HandMade van 100% katoen 🌱
Houdt jouw zoon of dochter ook zo van knuffelen? Je vindt hier de leukste knuffelvriendjes. De swaddles, van spuugdoekje tot de Xxl maat, zijn favoriet bij alle mama's en kids. Gek op mooie dekentjes? Je vindt hier de zachtste wieg- en ledikantdekens. Natuurlijk ook heel belangrijk dat de meeste stoffen een oeko-tex certificering hebben, we dragen graag bij aan een schonere wereld.
Wil je graag een kraampakket geven? Natuurlijk kun je zelf van alles bij elkaar zoeken,
maar wil je toch wat hulp of advies? Dat kan hoor!
Mail Siep met je vraag, of geef een hoofdkleur en een bedrag door, dan stellen we met elkaar het mooiste pakket samen!
De zekerheden van https://www.siepdesign.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.