Mijn Werkkamer

Mijn Werkkamer

Bij MijnWerkkamer.nl vind je alles wat je nodig hebt voor het inrichten van jouw thuiskantoor. Onze producten worden geselecteerd op basis van hoogwaardige kwaliteit, gebruikscomfort en ergonomisch design.

Naast meubilair voor thuiswerken, bestaat onze collectie meubels ook uit diverse soorten kasten, tafels, stoelen en verlichting. Want zowel binnen jouw woonkamer als thuiskantoor wil je kunnen genieten van kwaliteit en comfort.
Bureaus, Zit/Sta Bureaus, Bureaustoelen
De zekerheden van https://mijnwerkkamer.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.