Studio Gee
Als natuurkunstenares kun je mij vragen om natuur geïnspireerde/gerelateerde tekeningen en schilderingen te maken, maar mijn werk is heel uiteenlopend.

• Tekeningen en schilderingen met diverse materialen.
• Houtbranden
• Van grote muurschilderingen tot kleine koelkast magneten, unieke stempels of gepersonaliseerde sleutelhangers.
• Mijn werk kan ook gedigitaliseerd worden! (Leuk voor drukwerk zoals mokken, tassen, t-shirts, postcards, posters, stickers, etc)
• Voor zowel persoonlijke cadeau's als zakelijke doeleinden!

Kies je voor Studio Gee, dan kies je voor werk dat met veel liefde, geduld, toewijding en details gemaakt is.

“Every artist dips her brush in her own soul, and paints her own nature into her paintings”
De zekerheden van https://geeadriaansz.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.