Loods28
Welkom bij Loods28

Loods 28 een onderneming van deze tijd, jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de beste producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen.

Vanuit ons magazijn aan de Magnoliastraat in Neede leveren wij aan onze klanten. Men kan ervoor kiezen om de producten te komen afhalen of juist deze door ons te laten bezorgen. Het mooie aan ons jonge bedrijf is dat er sprake is van handel in grote partijen als zeker ook de verkoop van losse artikelen. Wij hebben ruimte genoeg en zijn er klaar voor, de vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde is de entree onze Loods te bezoeken. Ons aanbod is zeer gevarieerd, momenteel vooral gericht op het buitenleven, ontspanning en gezelligheid voor het héle gezin, dit in de breedste zin van het woord.

De site is ten alle tijden up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je niets hoeft te missen. Reken maar dat er nog veel staat te gebeuren!

Deze tijd vraagt ook om een brede inzet op service, natuurlijk doen we graag ons best en zijn we niet alleen tijdens kantoor uren telefonisch te bereiken, we hebben ook een app service. Via ons mobiele nummer staan we klaar om vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ons ook vinden via email en social media.

Wij zien u graag !
De zekerheden van https://www.loods28.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.