Lingerie Outlet

Lingerie Outlet

Met Lingerie Outlet bespaar je flink in de portemonnee. Ons aanbod is uniek en divers. De prijzen zijn rond, vast en zo scherp mogelijk. En dat zonder in te leveren op kwaliteit en service. Zonder fratsen dus.
De zekerheden van https://lingerieoutlet.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

F&M E-Warehousing is ooit begonnen op een schapje van één van de kasten in onze woonkamer. Al snel groeide dit door naar de zolderruimte en kwamen we er achter dat het laten leveren van pallets in onze woonwijk niet zo ideaal was. Naarmate het online bedrijf groeide, groeide de vestiging mee met als resultaat ons huidige magazijn in Nijmegen. Nog zeker niet geoptimaliseerd en nog lang niet volledig geautomatiseerd. Dit omdat we dicht bij de producten willen staan, de kwaliteit willen waarborgen en nu nog de (meeste) vlekjes op de kleding kunnen onderscheppen en door de fabrikant foutief gelabelde producten herkennen. Kunnen robots dat?


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.