Mozaïek Lagarto

Mozaïek Lagarto

Dé Mozaïekspecialist
Mozaïek Pakketten
Mozaïek Materiaal
Mozaïek Workshops
Winkel & Webwinkel
hobby artikelen mozaïektegels gereedschap
De zekerheden van https://www.mozaieklagarto.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Janna Hagen. Ik woon en werk in Amsterdam. Na enkele creatieve en kunstzinnige uitspattingen heb ik mijn hart verloren aan de kunst van het mozaïeken. Van hobby uitgegroeid naar passie. Vanaf 2010 geef ik mozaïek Workshops. Eerst partime in een kleine studio aan huis en vanaf november 2012 in mijn mooie mozaïekwinkel in Amsterdam.


Bekijk Manifest