MDKSocks.nl

MDKSocks.nl

MDKSocks.nl is een webshop die zich volledig richt op de verkoop van sokken. We hebben zowel de ‘normale’ effen sokken als de niet-standaard sokken in leuke kleuren, patronen of met een leuke print erop! We streven er ook naar om een assortiment aan te bieden die je niet in elke winkel/webshop terug vindt.
De zekerheden van https://www.mdksocks.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Mats de Kort, 30 jaar, een ondernemer in hart en nieren met een passie voor leuke sokken. In 2020 besloot ik daarom om de webshop MDKSocks.nl op te zetten. Mijn persoonlijk missie is om je de leukste, comfortabelste en kwalitatief hoogwaardige sokken te leveren voor ook nog eens een redelijke prijs!

Ik streef erna om voornamelijk een assortiment aan te bieden die je niet in elke winkel/webshop terug vindt. Ik ben daarom altijd op zoek naar nieuwe, bekende en onbekende merken. Goeie kwaliteit is een must, maar de sokken moeten daarnaast ook een aanvulling zijn op je levenstijl. Geweldig om zelf te dragen, of om cadeau geven!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.