liefsoppapier.nl

liefsoppapier.nl

'Liefs op papier' heeft positieve en lieve producten voor elk moment van de dag! Pluimpjes; complimenten op een kaartje (in verschillende uitvoeringen), stationary en nog veel meer liefs. De tofste kado's voor jezelf of een ander, snelle verzending en altijd leuk ingepakt!
De zekerheden van https://www.liefsoppapier.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Liefs op papier is in 2017 opgericht door Shelley Brandon. De Pluimpjes zijn ontstaan vanuit haar coachpraktijk voor jongeren. Vaak gaf Shelley (en nog steeds) een lieve positieve tekst in de vorm van een sticker of notitieboekje mee ter ondersteuning van het veranderproces tijdens en na de coaching. De tekst - een affirmatie - dat je elke dag bewust laat zien dat je er mag zijn. De producten van Liefs op papier worden met liefde zelf ontworpen en gefotografeerd, met uitzondering van een aantal producten (dat staat aangeven op de site).


Bekijk Manifest