Van der Haar Ruitersport

Van der Haar Ruitersport

Over Van der Haar Ruitersport

Vanuit onze passie voor Paarden & Pony's zijn wij sinds 2009 begonnen met onze winkel in Ruitersport artikelen. Of het nu gaat om de recreatieve ruiter of de professionele wedstrijdruiter, dressuur, springen, eventing, endurance, western, IJslander, Friese of barokke paarden, alles is welkom en wanneer u op zoek bent naar producten die op onze site niet direct vindbaar zijn neemt u gerust contact op.
Wij helpen u graag met het vinden van de juiste comfortabele uitrusting voor Ruiter en Paard.
En doen ons uiterste best om het betreffende product aan u te leveren.
"Wij staan garant voor kwaliteit en zijn sterk in onze persoonlijkheid."
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.