GT Discount
GT Discount hanteert niet alleen de scherpste prijzen, maar ook een hoge kwaliteit service. Bekijk elke week onze nieuwe discount deals en de huidige "Best-Sellers". We willen je de best mogelijke shopping ervaring aanbieden!

De zekerheden van https://www.gtdiscount.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn een online webshop gevestigd in Amsterdam - Nederland. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van producten met een zeer lage prijs, waarbij een hoge service en kwaliteit inbegrepen is. Wij bieden verschillende producten aan zoals: Elektronica, Camera's , Lego en véél meer. Met al meer dan 2000+ succesvolle bestellingen in samenwerking met Bol.com en Amazon, zijn we een sterk groeiend bedrijf. We bieden Gratis verzending in NL en verlaagde verzend kosten naar Belgie en Duitsland.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.