Porifera Living

Porifera Living

PORIFERA LIVING is dé webshop voor interieur- en accessoiresliefhebbers. Ontdek onze prachtige collectie hoogwaardige producten, variërend van stijlvolle kleinmeubels tot unieke decoratieve items. We bieden ook een uitgebreide selectie van zijden bloemen die je interieur tot leven brengen.
De zekerheden van https://www.poriferaliving.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.PORIFERA LIVING bestaat uit een divers en gepassioneerd team. We werken samen met veel creativiteit, integriteit, plezier en energie om ongelofelijke dingen te bereiken en een bedrijf op te bouwen dat lang meegaat. We geven om onze collega’s, klanten en partners en streven naar openheid en betrouwbaarheid.Ondanks dat PORIFERA LIVING nog een jong bedrijf is, kiezen wij bewust voor milieuvriendelijke producten die worden verstuurd in gerecycled materiaal. Daarnaast vragen we om retourkosten, zodat onze klanten bewuster kopen. Daarnaast zijn onze producten dier- en milieuvriendelijk.


Bekijk Manifest