Evers Janssen Lifestyle

Evers Janssen Lifestyle

Evers Janssen Lifestyle is een webshop voor sfeervolle interieurproducten dat staat voor duurzaam, milieu- en diervriendelijke producten.
Klanttevredenheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Evers Janssen Lifestyle staat voor sfeervolle interieur producten, duurzaam en milieu- en diervriendelijk. Wij vinden het belangrijk om eerlijke producten te maken. Dat was de basis voor de ontwikkeling en productie van onze eigen productlijnen. Wij maken daarbij gebruik van natuurlijke en milieu goedgekeurde grondstoffen en producten. Wij zijn ons ervan bewust dat een webshop niet perse milieubewust is omdat ieder pakketje, hoe klein ook, vervoerd moet worden naar de klant. Daarom maken wij tevens gebruik van hergebruikt en 99% biologisch afbreekbaar verpakkings-en verzendmateriaal, tot aan het plakband toe.


Bekijk Manifest