Trendassortiment

Trendassortiment

Trendassortiment.nl is een start-up die inspringt op de groeiende vraag naar het online aanschaffen van medische hulpmiddelen en beauty producten.

Ons streven is om onze klanten de perfecte koopervaring te laten beleven. Dit denken wij te bereiken door;
✓ Goed aanbod aan producten
✓ Snelle én gratis levering (indien mogelijk binnen 24 uur).
✓ Attente klantenservice die uiterlijk binnen 24 uur op uw vraag of opmerking reageert.
✓ Niet goed, geld terug retourbeleid. Binnen 30 dagen retour gestuurd? U krijgt zonder lastige vragen u geld terug.
De zekerheden van https://trendassortiment.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.