Fast24 supplements

Fast24 supplements

Fast24.nl - Wij zijn een klant- en servicegericht, enthousiast team dat staat voor A-kwaliteit supplementen & vitaminen.
De zekerheden van https://www.fast24.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Fast24.nl - Wij zijn een klant- en servicegericht, enthousiast team dat staat voor A-kwaliteit supplementen & vitaminen.
Wij verkopen veganistische & biologische supplementen en vitaminen voor sporters en natuurlijk ook voor niet sporters, die alleen de voorkeur geven aan A-kwaliteit.
Wij staan bekend om de uitstekende service, maar ook het intensief uitzoeken van alleen maar A-kwaliteit veganistische & biologische supplementen.
Wij vertellen geen onzin en zijn eerlijk over onze producten. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met een product, dan zullen wij er alles aan doen om je te tevreden te stellen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.