Ikborduur.nl

Ikborduur.nl

Specialist in kruissteek.
Webshop in borduurpakketten en accessoires.
Borduren in opdracht.
borduurpakketten borduurpatronen borduurgaren
De zekerheden van https://www.ikborduur.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi, ik ben Nancy en mijn allergrootste hobby is borduren. Mijn passie voor borduren is al op jonge leeftijd ontstaan.
Mijn eerste borduurwerkje stamt uit 1990. Op school kregen we tijdens handenarbeid verschillende borduursteken geleerd. De juf maakte daar een speldenboekje van. En dit boekje heb ik nog altijd in gebruik.
Mijn moeder borduurde vroeger ook, hoewel ze dit niet heel veel heeft gedaan. Maar ik groeide wel op met prachtige borduurwerkjes aan de wand.
Zelf begon ik met wat kleine werkjes. Kleine patroontjes om kaartjes van te maken. Maar inmiddels maak ik ook hele grote werken. Borduren is niet meer weg te denken uit mijn leven.


Bekijk Manifest