hannah@home

hannah@home

Bij hannah@home vind je al jouw favoriete huidverbeterende producten van het nederlandse merk hannah. Je bestelling wordt gratis verzonden in Nederland, voor verzending naar België vragen wij bij bestellingen tot en met €75,- een kleine vergoeding. Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden de zelfde dag verzonden. Iedere maand wisselende aanbiedingen en altijd een sample of cadeautje bij je bestelling.
De zekerheden van https://hannahathome.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

hannah@home is onderdeel van Vital Body Care. Vital Body Care is een praktijk in huidverbetering gevestigd in Geldermalsen. Hier kun je terecht voor de hannah bindweefselmassage en alle hannah huidverbeterende behandelingen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.