Natural Skin Care@home

Natural Skin Care@home

Bij Natural Skin Care @home vind je 100% natuurlijke verzorgingsproducten. De huidverbeterende producten van het Hongaarse merk Éminence, de bars van Blokzeep, deodorants van het Nederlandse merk Loveli, RIES Herbal Tea en diverse Beauty Tools als Gua Sha stenen, droogborstels en Beauty Rollers. Gratis verzending in Nederland vanaf €35,-. Voor 16:00 uur besteld, dan wordt je pakket dezelfde dag verzonden. Iedere bestelling pakken wij met zorg in waarvoor het voor jou een cadeautje is om uit te pakken.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.