Wol zo Eerlijk
De missie van Wol zo Eerlijk? Het verduurzamen van de handwerkwereld. Alle garens in deze webshop zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzame kenmerken. Diervriendelijk, ecovriendelijk, vrij van kinderarbeid. Beter voor mens, dier en milieu!
De zekerheden van https://www.wol-zo-eerlijk.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het zit niet alleen in de bedrijfsnaam: 'eerlijk' vormt de rode draad in dit bedrijf! Wol zo Eerlijk verkoopt niet alleen eerlijke garens en accessoires - met een goed en transparant verhaal - maar streeft ook naar zo eerlijk mogelijke handel. Dus een fatsoenlijke prijs voor de producent, voor de consument én voor de winkelier zelf, fatsoenlijke arbeidsomstandigheden, zo min mogelijk belastend voor het milieu, etc. Maar Wol zo Eerlijk staat ook voor eerlijke verkoop: een eerlijk advies richting de klant. En altijd rechtstreeks via Wol zo Eerlijk, zonder tussenkomst van verkoopplatforms of dropshipping!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.