Daadaa
De vrolijkste en meest unieke rompertjes van Nederland! Dat is waar Daadaa voor staat. Initiatiefnemers zijn Roger en Alain. Terwijl ze letterlijk aan de wieg stonden van Rogers zoontje Jason, stonden ze figuurlijk aan de wieg van Daadaa. Roger ontwierp speciaal voor zijn zoontje een romper met een tekening van zijn eigen passie erop en de foto daarvan brak op Facebook een persoonlijk record aan likes.

Eén van die likes was van Alain. Samen bedachten ze een plan om voor zo veel mogelijk hobby’s en andere eigenschappen een ontwerp te maken, zodat elke nieuwe papa of mama verrast kan worden met een uniek rompertje ‘op maat’.

De kleine baby hullen in een comfortabel 100% katoen rompertje en papa en mama een grote glimlach bezorgen, dat is de missie van Daadaa. Met grappige en kleurrijke ontwerpen die een link leggen met de hobby of achtergrond van papa of mama. Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, met behulp van de grafische tovenaar Jeroen, die de ontwerpen digitaal perfectioneert. En de collectie wordt continu uitgebreid.
De zekerheden van https://www.daadaa.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.