JTees
JTees bare necessities. Met de urban kleding van JTees laat je zien dat je niet wegdraait van het onbekende. Wees de ontdekker die je hoort te zijn en draag JTees, het is anders, net als jij!
De zekerheden van https://jtees.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De kledingindustrie veranderen, dat is een uitdaging. Toch zetten wij ons hier voor in.
Dit doen we door de werkelijke prijs van hoogwaardige kwaliteit te tonen. Dankzij de duurzame productie van onze artikelen en het klassieke tijdloze ontwerp verkopen wij onze kleding om lang mee te gaan.
Daarnaast willen we met oog voor milieu overproductie voorkomen, daarom werken wij niet met grote voorraden.
Omdat wij niet aan massaproductie doen en de artikelen met de hand bedrukt worden kan het zijn dat de producten onderling licht van elkaar afwijken, dit maakt ieder kledingstuk uniek.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.