Bi Happy Creations

Bi Happy Creations

Bi Happy Creations; Making people happy, one gift(wrap) at the time!

Krijgen is leuk, geven nog leuker. Zeker als je de cadeaus compleet in stijl kunt afleveren of verzenden. Daar helpt Bi Happy Creations je graag, op alle mogelijke manieren, bij.

Hier vind je alles: van unieke inpaksets tot workshops om de fijne kneepjes te leren, de leukste gifts en ka-doosjes tot volledige inpakservice. Alles om het geven leuker én makkelijker te maken!

Alle inpaksets en ka-doosjes op de site zijn in Bi Happy stijl ingepakt en compleet brievenbusproof. Laat ze bij jezelf bezorgen of direct bij de ontvanger.
cadeaus stationery postkaarten

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.