unwaste.

unwaste.

Unwaste maakt personal care producten met circulaire ingrediënten. Onze producten zijn biologisch afbreekbaar, vegan en gemaakt in Nederland. Benieuwd naar ons assortiment, kijk snel in onze webshop.

De missie van Unwaste is om afval een nieuwe functie te geven in verzorgingsproducten. Afval is namelijk te mooi om weg te gooien. Het hoeft zelfs niet te bestaan. Want als door mensen geproduceerd afval altijd relevant is, dan blijft er niks meer over om weg te gooien.
De zekerheden van https://unwaste.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Unwaste gelooft in een wereld waar afval niet bestaat en waar alle organische bijstromen een waardevolle functie hebben. Daarom geven wij afval een nieuwe functie in onze verzorgingsproducten, zodat jij elke dag de schoonheid kunt ervaren. Want zeg nou eens eerlijk! Afval is te mooi om weg te gooien.


Bekijk Manifest