Pure by Alexandra

Pure by Alexandra

Pure by Alexandra is een webshop met unieke handgemaakte sieraden. Alle sieraden zijn ontworpen en gemaakt door Alexandra Fassotte. De sieraden zijn van duurzame materialen gemaakt zoals: Stainless steel, edelstenen en parels.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn hele leven voel ik een grote passie voor sieraden. Vroeger speelde ik altijd met de sieraden van mijn moeder, ik voelde me een echte dame(stiekempjes de hakken van mijn moeder erbij pakken en ik was compleet :).Dat gevoel van vrouwelijkheid, heb ik nog steeds met sieraden. Het maakt ons vrouwen helemaal compleet en we gaan er door stralen. Een prachtig sieraard daar kun je helemaal verliefd op worden, het maakt jou en je outfit helemaal compleet. Bij Pure by Alexandra worden alle sieraden door mij met de hand, vol passie en liefde voor jou gemaakt. Geen kant en klare productie sieraden, alleen enkele stuks door mij persoonlijk gemaakt.


Bekijk Manifest