rvswerkblad.nl

rvswerkblad.nl

De luxe van een professioneel RVS werkblad op maat in jouw keuken, hobbyruimte of buitenkeuken
De zekerheden van https://www.rvswerkblad.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

RVS werkbladen op maat zijn ideaal voor in jouw huis. Met roestvast staal creëer je een strakke en moderne uitstraling in je keuken, buitenkeuken, maar ook in je bijkeuken. Of wat dacht je van een RVS werkblad in je garage, bar of hobbyruimte? Bovendien profiteer je ook nog eens van alle voordelen van een echt professioneel RVS werkblad. Een werkblad van RVS is niet voor niets de nummer 1 keus van chefs in horecakeukens in Nederland.

* Roestvast staal maatwerk voor ieder interieur
* Direct online een vrijblijvende prijsopgave
* Ruim 40 jaar ervaring in RVS bewerking
* Snelle levering
* Van Nederlandse bodem


Bekijk Manifest