Emergency Medical Response

Emergency Medical Response

EHBO-koffer nodig? Geen probleem! EMR heeft exact wat jij nodig hebt.
Van EHBO-koffers voor thuis tot zelfs koffers voor bedrijven en sportclubs.
Een persoon die in elkaar zakt in je favoriete winkelstraat? Geen paniek!
EMR heeft vast ergens een AED-toestel voorzien. Voor de aankoop van een AED heb je een ruime keuze en uitstekende begeleiding voor een toestel dat het best bij jouw omgeving past.
Ohja, ook interventietassen en kledij hebben we in ons assortiment
Kortom, EMR is zoveel meer dan enkel een EHBO-webshop.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat begon als een droom, werd al snel een missie! Mensen helpen, je hebt het of je hebt het niet! En bij EMR (Emergency Medical Response) hebben we het overduidelijk WEL! Of je nu opzoek bent naar een EHBO-koffer, EHBO-rugzak, een AED-toestel of zelfs een infozuil met ontsmettingsmodule, bij EMR hebben we het allemaal. Ja, zelfs rookmelders zitten in ons assortiment. Kortom, bij EMR hebben we (bijna) alles wat je maar kan nodig hebben. Heb je bedrijfshulpverlening zelf opgezet en wil je deze controleren op veiligheid? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij voeren een strenge controle uit en gaan samen met jou de zwakke punten aanpakken


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.