NOX Amsterdam
"The power of beautiful earrings"
De zekerheden van https://www.noxamsterdam.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn merk, NOX Amsterdam staat voor bold design, kleur en vorm, ontworpen om een statement te maken. Niet voor een specifieke vrouw of voor een specifiek moment, maar wél voor vrouwen die zich laten zien en zich uitspreken. Ik werk het liefst met natuurlijke materialen zoals goud, zilver, edelstenen, parelmoer & parels. Kwaliteit en eerlijke productie verdienen continue mijn aandacht en daar sta ik voor. Kan ik iets voor U doen? Stuur een berichtje of bel mij. Ik hou van persoonlijk contact en gelukkige klanten. Daar doen we het voor :-)


Bekijk Manifest