TCG-Markt
Dé webshop voor al jouw Pokémon TCG spullen & accessoires.
- Boosterboxen
- Elite Trainer Boxen
- Pinboxen
- Blisters
- Tins
- Accessoires en meer!
Trading Card Games, Nintendo, Pokémon
De zekerheden van https://www.tcg-markt.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vanaf kinds af aan ben ik al fan van Pokémon. Na jaren verzamelen en spelen is de hobby uit de hand gelopen en heb ik een webshop opgezet om met zo veel mogelijk mensen deze hobby te kunnen delen. Ze te voorzien van de TCG producten tegen scherpe prijzen. Maar vooral een goede service te verlenen en informatie te bieden over nieuwe producten en series.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.