Syfiori

Syfiori

Syfiori verkoopt diverse op maat gemaakte plantenvoedingen voor aquariumplanten,kamerplanten,tuinplanten en grasbemesting. Ook geven wij gepersonaliseerd advies
De zekerheden van https://syfiori.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sybren Brouwer eigenaar van Syfiori heeft Passie voor planten hebben is bij mij vanaf klein kind al begonnen. Voor mij zijn de kwaliteit van de producten en de resultaten die klanten halen en het plezier vergroten de belangrijkste doelstellingen. Er zijn in de afgelopen jaren vele aquariumkampioenen geleverd bij aquarium verenigingen , district en top 5 klassering bij de Landelijke huiskeuring van de NBAT. In 2017 is er in Denver, Colorado een speciale Syfiori lezing gehouden voor wereldwijde plantenspecialisten die erg lovend waren over de Unieke Syfiori groeiresultaten. Ervaar ook de resultaten van de Syfiori producten


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.