By Britt Fashion

By Britt Fashion

Is By Britt Fashion veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
De zekerheden van https://www.bybrittfashion.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Britt Hogeling, 23 Jaar en ik woon in Denekamp.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mode en het volgen van de laatste trends. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik al jaren droom over een eigen kledingwinkel. Op 30 November 2019 is dit werkelijkheid geworden en opende ik de deuren van By Britt Fashion.

Ik verkoop van alles op het gebied van kleding, accessoires en woonartikelen.

Neem gerust een kijkje op de webshop of kom gezellig langs in de winkel aan de Ootmarsumsestraat 13A in Denekamp.

Heb je vragen? Je kunt mij altijd een berichtje sturen dan ga ik je verder helpen.

Veel Shop plezier!

xx By Britt Fashion


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.