dealluxe.nl

dealluxe.nl

Dealluxe is een Nederlandse webshop met dagaanbiedingen voor mode, sportkleding en accessoires. Dealluxe is opgericht in 2021 en is begonnen als groothandel in rest en overstock goederen van de bekende merken. Door deze constante slimme inkoop van top artikelen, bespeuren van trends en oog voor kwaliteit heb jij als koper de mogelijkheid tot het verkrijgen van de beste deals.

De missie van Dealluxe is om merk shoppers de best mogelijke ervaring te bieden door ze toegang te geven tot kwaliteitsproducten tegen onverslaanbare prijzen en tegelijk de kwaliteit, snelle levering en service hoog te houden.
De zekerheden van https://dealluxe.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.