Bed-and-Breakfast.Shop

Bed-and-Breakfast.Shop

De bed-and-breakfast.shop is dé online totaalshop voor iedere Bed en Breakfast in de Benelux.

Wij staan voor een persoonlijke benadering, hoogwaardige en duurzame producten tegen scherpe prijzen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling vervoerd wordt tegen een aantrekkelijk tarief.

Eveneens ben je bij ons op het juiste adres voor het personaliseren van onder andere bad cosmetica.

De bed-and-breakfast.shop is onderdeel van HotelEquip.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.