Dorus Games
Verkoop van games, consoles, game-accessoires en multimedia producten.

Ik ben Martijn van Dorus Games. Ik ben iemand die erg gedreven is om het beste voor de klant te doen. Reeds vele klanten hebben Dorus Games kunnen vinden en bestelden hun favoriete consoles, accessoires en games bij ons. Heeft u vragen dan kunt u altijd bij ons terecht. Zoekt u een specifieke game, vraag het ons en wij gaan op zoek voor u.

Wij bieden een uniek aanbod van games en consoles aan. Ook vaak consoles die bij concurrenten niet te koop zijn. zijn dat bij ons wel. Hiermee willen wij ons onderscheiden en laten zien dat we anders zijn. Dit vaak ook tegen een hele aantrekkelijke prijs!

Dorus Games bied een groot aanbod aan van consoles, games en accessoires. Daarnaast hebben we ook computers, hardware en multimedia producten in ons assortiment. Wekelijks komen er nieuwe producten bij in onze website.

Onze missie is om onze klanten optimaal te bedienen met aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden.

Ook als je vragen hebt over een van onze producten of andere vragen, kan je bij ons terecht en wij beantwoorden die vragen binnen 24 uur.

Wij zien een beperking niet als een obstakel maar als een uitdaging, dat maakt Dorus Games zo speciaal en anders dan andere ondernemingen. Dit houdt in dat u maximale kwaliteit en volledige inzet kunt verwachten.

Veel plezier op de website voor Dorus Games!
De zekerheden van https://www.dorusgames.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.