Grodt Trading
Grodt Trading is een handelsonderneming gespecialiseerd in (elektronische) consumentengoederen. De producten die wij leveren zijn van hoogwaardig kwaliteit en komen met kloppend persoonlijk advies.
De zekerheden van https://www.grodttrading.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Grodt Trading is een online handelsonderneming in handen van 2 energieke en positief ingestelde ondernemers gevestigd in Groningen. Sinds 2010 zijn wij al bezig met (online) ondernemen en hebben daarom ook veel ervaring met het bedienen van de klant op een prettige wijze!


Bekijk Manifest