Valhalla Boardgames

Valhalla Boardgames

De leukste bord- en kaartspellen winkel van Nederland. Voor alle soorten gezelschapsspellen, kaartspellen en collectible cardgames (Magic, Pokémon en meer).
Alleen de beste spellen en de beste service!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Valhalla Boardgames is een webshop die is ontstaan uit de passie voor bordspellen en collectible cardgames.
We willen alleen de beste en leukste bord- en kaartspellen aanbieden die wij zelf ook zouden spelen. 

Wij zijn Maike en Harm. Harm is de eigenaar van Valhalla Boardgames en Maike helpt waar nodig. We houden van Japan, series kijken, naar de film gaan maar natuurlijk vooral van bordspellen spelen, het liefst met wat goede vrienden. Momenteel komen de verschillende versies van Villainous en Small World vaak op tafel, maar we zijn altijd in voor nieuwe spellen.

In de toekomst hopen we dat je ons ook zal kunnen vinden op conventies.


Bekijk Manifest