A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel

Bekijk alle reviews en keurmerken van A2KOI | Dé Koi en Vijverwinkel en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
vijverbenodigheden japanse koi huis & tuin
De zekerheden van https://www.a2koi.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze 1200m2 showroom in Kerkdriel is meer dan een winkel; het is een belevenis. Met 56 bassins vol prachtige Japanse koi van topkwekers, bieden we niet alleen een breed assortiment, maar ook een inspirerende omgeving voor koi-liefhebbers. Ons deskundige team staat klaar met persoonlijk advies, ondersteund door actuele onderzoeken, om u te helpen de perfecte koi voor uw vijver te vinden. Ons assortiment omvat alles voor uw vijver, van voer tot filters en medicijnen. Dit, samen met onze uitstekende klantenservice en onze 30 dagen geld-terug-garantie, maakt A2KOI dé bestemming voor elke vijver- en koiliefhebber.


Bekijk Manifest